Wednesday, April 18, 2018

Review : Althea's Bare Essentials

Assalamualaikum,

Beberapa minggu lepas aku ada terima satu parcel dari Althea.Kr. Disebabkan busy dengan study, terlupa pula nak check email lepastu duk buat gelabah parcel apa la yang sampai haha. Rupa-rupanya dari Althea.Kr.


Apa yang saya dapat :
The Contour Cleanser 
The Primer Water
The Fixer Cream
Sample of Complete Set of Bare Essentials
Hand Mirror
Glass liner ( hm maybe lah hahaha)
Guide note


The Contour Cleanser 
Price : RM 23.00
Capacity : 150 g

Packed with soothing Ice Plant and detoxifying Lemon Myrtle extracts, this cleanser is densely filled with micro capsules that burst upon contact with water to gently cleanse, exfoliate, and detoxify skin. The Contour Cleanser helps to promote blood circulation, and reduces bloating and swelling for a defined, enviably slim face shape.


The Fixer Cream
Price : RM 50.00
Capacity : 50 g

This non-oily, quick-absorbing formula harnesses the power of Trehalose, an ingredient found in the cactus plant that prevents its moisture loss, to provide the skin with 24-hour hydration. This ultra nourishing wonder cream is also rich in antioxidants derived from Camellia Sinensis (green tea) seed oil, and helps to promote collagen regeneration using Baobab Tree extracts. Upon application, your skin is left looking great and feeling bouncy to the touch.


The Primer Water
Price : RM 43.00
Capacity : 200 ml

Both a hydrating toner and a primer in one, the Primer Water contains patented dewdrop technology (Macro Fluidic Dispersion technology) that gently fills the gaps between pores and allows hydration to penetrate deep within the layers of the skin. Made with Snow Lotus extracts, this skincare heavy hitter has an incredibly smooth and silky texture that enhances the skin’s natural glow, leaving you with the perfect canvas.

So this is my honest honest honestttt review about this new skincare set from Althea.Kr. Benda yang paling best sekali parut hilang. Like seriously weh saya tak perasan pun pasal parut ni sebab busy sangat. Ni pun sebab kawan yang tegur, hahaha. Dia tanya pakai apa ja mana parut dah pudar. Lepas tu cakap la pakai Althea punya skincare. ( I know you will read this -_-) Pada mulanya pakai yang sample dulu incase tak sesuai ke apa ke. Bila sample pun dah menakjubkan apatah lagi yang lain. Paling suka The Primer Water, walaupun dia toner, tapi tekstur dia pekat macam serum tapi taklah pekat sangat haha. Fixer Cream pun best sebab tak melekit dan sesuai untuk oily skin. Love love love <3



For more information, boleh check dekat :
Website : https://my.althea.kr/
Instagram : @altheakorea

* Nak ke perbezaan gambar sebelum dan selepas guna? Tapi serius, produk ni bagus untuk hilangkan parut haha. Nanti aku buat kalau ada masa sebab sekarang tengah busy. Huwaa.




No comments:

Featured Post

Common Sense

Assalamualaikum Fuh Fuh. Tiup habuk dulu sebelum berbicara. Lama betul tak update blog dek kerana kebusyan yang melampau. Dicampur pula ...