Friday, February 2, 2018

Review : Planner 2018 Viral!

Assalamualaikum,

Haritu dalam group whatsapp mana entah (banyak sangat group, lupa pula yang mana haha) , ada sorang saudari ni dia tanya, "Ada sesapa nak share order tak planner ni? Jimat postage sikit." Aku macam weh ni planner yang dah lama aku usha tapi tak terbeli2. Pantas aku PM dia kata nak order hehe. Dia ada banyak design, rambang mata nak pilih. Last sekali aku ambik design kapal terbang ni. Nampak style sangat dengan map lagi. Dah la warna pink haha.



Harga : RM20 ( tidak termasuk postage)
Mana nak beli : Instagram : @mysyabab

 Content dalam buku ni full page warna warni. Takda hitam putih. And setiap page ada kata2 motivasi =)




Review : Aku suka planner ni sebab
  • First sebab design dia. Lawa dan comel. Memang semangat lah nak plan macam2 kalau planner dah lawa macam ni. 
  • Kedua, aku suka sebab dari first page sampai last page berwarna-warni. Takdalah murung hidup asyik planner yang design depan cantik2 tapi bila selak ke dalam warna hitam putih saja. 
  • Ketiga, sebab ada motivation quotes hampir setiap pages. Rasa motivated selalu tu penting guys. 
  • Keempat, ada ruang khas untuk kita kira perbelanjaan bulanan kita. Senang la nak budget. Sesuai untuk student. 
  • Kelima, sangat sangat sangat sesuai untuk orang Islam sebab ada checklist untuk bacaan Al-Quran, Solat. Even waktu solat setiap bulan pun ada tercatat dalam planner ni. Fuh, hampa kena dapatkan planner ni! *promote haha.

Kalau hampa nak juga, hampa boleh direct dekat @mysyabab terus. Tapi dekat instagram , banyak agent planner ni. Banyak juga instafamous yang review planner ni. Agent pun banyak. Jadi, ikut kesesuaian hampa nak beli dekat sapa.Yang penting dapat planner tu haha. Tak tergugat ka tengok design-design planner niiiiii.

This is my honest review. This is not a paid/sponsored review.




1 comment:

Noor Maizan said...

Mai pun ada planner ni. Memang puas hati!

Featured Post

Common Sense

Assalamualaikum Fuh Fuh. Tiup habuk dulu sebelum berbicara. Lama betul tak update blog dek kerana kebusyan yang melampau. Dicampur pula ...