Tuesday, September 12, 2017

Student Life

Assalamualaikum

Finally dapat juga update blog, kalau tak usha sipi2 saja :') Semenjak masuk USM ni jadual makin padat sampaikan terlena tadi dalam kelas. Tak tahu la aku yang mengantuk atau lecturer yang cakap lembut sangat percakapan dia. Sudahlah dah terbiasa hidup segan mati tak mahu selama 9 bulan di rumah, tetiba kena belajar pula. Kena biasakan diri la, sampai bila nak menyiput di rumah kan?

Cerita pasal homesick, aku takdalah homesick sangat sebab dah pernah duduk asrama. Jadi perasaan awkward nak stay jauh dengan family boleh diatasi dengan berkesan. Kesian tengok sesapa yang homesick dekat sini, asal telefon mak ayah ja nangis. Sudahlah aku tak reti pujuk nak calmdown kan balik :')

Rasanya kena gerak ni sebab nya ada benda nak buat.

Kenapa sangat pendek entry ni? :')

#asalkanstillupdateguys :')