Thursday, June 1, 2017

GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

Assalamualaikum,

SGshop Malaysia
klik banner kalau nak join sekali =)

Barang yang nak dibeli kalau menang RM100 ialah,



Kalau ada rezeki aku akan masuk universiti sambung degree bulan 8 atau 9 macam tu. Keperluan nak masuk u aku beli sikit-sikit. Misalnya, laptop ayah aku dah belikan sebab selama ni aku guna laptop 1Malaysia dan laptop abang aku saja untuk berjuang membuat asignmet masa form 6 :') Untuk menjaga kualiti laptop baru aku, maka sebuah laptop stand haruslah ada sebab laptop cepat panas kan. Lagipun semenjak dua menjak ni aku ada masalah tulang belakang. Hampa tau dak posture badan semakin tak menarik dipandang rupa? :') Tak tau la kenapa. Jadi, laptop stand ni boleh memudahkan aku melihat bidio-bidio makeup di youtube serta berblogging dengan cemerlangnya di atas katil. Takyah dah nak baring sambil goyang kaki semasa berblogging. Jadi? Jadi pentinglah guys. Hampa pun kena ada satu nak habaq mai.