Tuesday, May 23, 2017

SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway

Assalamualaikum

klik banner kalau nak join

Syarat-Syarat Penyertaan:
  1. WAJIB register akaun anda di SGshop Malaysia 
  2. Like Fan Page SGshop Malaysia
  3. Copy banner giveaway diatas dan buat satu entry bertajuk "SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway"
  4. Senaraikan Minimum 1 Produk yang anda teringin sangat beli jika anda menang RM100 Free Shopping Credit itu nanti. (lihat contoh entry sini)
  5. Copy URL entry penyertaan diatas dan pastekan dibahagian komen dibawah.
  6. Tempoh giveaway ini bermula 17 Mei hingga 31 Mei 2017, senarai nama pemenang akan diumukan pada 1 Jun 2017 jam8 pagi.
Barang yang saya nak beli kalau dapat shopping credit RM 100 dari SGShop ialah,


Kasut sport pink ni cantik sangat. Dah la murah. Hampa boleh tengok kat sini.


Kipas ni kalau letak dekat meja belajar mau tertidur la semua orang dek kerana terlalu sejuk huhu. Disebabkan cuaca di Malaysia yang kadang sejuk kadang panas ini, maka kipas "standby" haruslah ada. Boleh bawa pegi universiti nanti mana tahu bilik macam bilik sauna ke hahaha. Boleh tengok dekat sini kalau nak tau details dia. 

Ok jom la join ramai-ramai. Mana tau rezeki hampa dapat shopping dekat SGShop. Kadang-kadang rezeki ni kita tak boleh agak dia mai dalam bentuk apa. Kalau hampa nak menaikkan semangat lagi ketika join giveaway ni hampa boleh tengok laman web SGShop dulu. Boleh la hampa berhuhuhu selama sejam dua sebab barang-barang dekat sana murahhhhhh gilaaaaa.

6 comments:

Elih Japahar said...

Terima kasih sbb sudi join ye. Senarai peserta akan diupdate nanti. Semoga berjaya :)

Fa Tin said...

@Elih Japahar

terima kasih

C i k R e n e x said...

Good luck!

Fa Tin said...

@C i k R e n e x

terima kasih cik renex :)

Elih Japahar said...

Hi Fa Tin..

Semak senarai peserta sini..http://www.elihjapahar.com/p/senarai-peserta-giveaway.html

Mardhiyyah Rosli said...

Assalamualaikum,
blogwalking dari GA yang sama

https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html