Tuesday, May 23, 2017

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul

Assalamualaikum

klik banner kalau nak join

Syarat-syarat penyertaan (wajib isi) ;

● Terbuka kepada blogger di Malaysia.
● Anda wajib daftar akaun percuma SGshop di SG Shop Malaysia. Pastikan sertakan username di entri anda.
● Like fan page SGshop Malaysia dan Follow IG @sgshop_malaysia.
● Follow blog saya, Google + dan FB page.
● Copy banner di atas dan tulis satu entri bertajuk "Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul".
● Tulis entri anda 'Barang yang ingin dibeli di SGshop Malaysia jika anda menang RM100'!
● Copy URL anda di bahagian komen untuk senarai penyertaan.
● Tag dua rakan anda (kalau mahu).
● Senarai pemenang akan diumumkan pada 1 Jun 2017 menerusi random.org.
HADIAH :
 10 x RM100 Shopping Credit SGshop Malaysia 

TEMPOH MASA :
 18 Mei 2017 - 31 Mei 2017

Barang yang ingin dibeli di SGShop Malaysia jika menang RM 100 ialah

 Backpack ala ala korea untuk ke universiti nanti. Kebanyakan barang yang aku nak beli ialah untuk kegunaan di universiti nanti sebab taknak guna duit mak ayah. Huhuhu boleh tengok dekat sini.

Kolam ni pula untuk anak saudara aku. Disebabkan dia suka mandi manda di kolam, maka kolam yang kecik molek ni sesuai la letak dalam bilik air. Boleh la mandi manda dekat situ. Boleh tengok detail kolam tu dekat sini.

p/s : Banyak nya lahai barang-barang murah dekat SGShop ni. Berpinau mata nak pilih mana satu. Dah la murah pula tu.

No comments: