Sunday, May 21, 2017

GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!

Assalamualaikum


giveaway, Featured, shoppingcredit, blogger, voucher,

Syarat-syarat: 


1. Buat satu entri (letak banner sekali)
2. Nyatakan satu barang yang korang nak beli dalam SGshop
3. Backlink kan ke entri ini
4. Tinggalkan link entri di ruangan komen
5. Share entri korang di laman sosial (facebook)


Tarikh tutup : 28 Mei 2017

Barang yang nak beli dalam SGshop ialah :


Kasut sport pink ni! Kenapa? Sebab aku tersangat-sangatlah memerlukan untuk kelengkapan nak masuk u nanti. Sebab sebelum ni aku merupakan seorang pelajar yang unactive :') Aku takkan bazirkan masa tidur aku dengan pergi belari di pagi hari untuk merentas desa. Bagi aku takda faedah kahkah. Masa kawan-kawan aku sibuk dengan kasut sukan depa, aku sibuk dengan benda lain sebab tak suka langsung sukan. Maka, bila nak masuk u ni, sedarlah aku bahawasanya kasut sukan sangat penting untuk aktiviti time orientasi. Penyesalan tak sudah :')

Update !




5 comments:

C i k R e n e x said...

Good luck!

Iris Myra said...

Good luck dear!
Http://www.irismyra.blogspot

Noor Maizan said...

Hahaha betul tu, kasut suka mmg penting. Dulu masa orientasi akak pakai sandal, melepuh kaki sakit yakmat.

Apapun, good luck dear. Selamat berkenalan jugak.

Busyra Bt Takiyudin said...

terima kasih sudi join GA saya. pemenang telah diumumkan.. > http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/pemenang-giveaway-saya-nak-shopping.html

Hernee Nazir said...

blogwalking dari GA yang sama..tahniah ya..

http://herneenazir.com/2017/05/25/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak-shopping-credit-rm1000/