Monday, April 17, 2017

Review : (Lazada) Sinma Professional 15 Colour Make Up Concealer Palette +10 Make Up Brushes + Sponge Beauty Cosmetics Value Pack

Assalamualaikum

Hai hari ni rasa nak buat review pasal satu set berus kabuki, sponge beauty dan 15 colour concealer palette gais! Harga baru RM 26 ringgit sahaja. Murah kan?

Papepun minta maaf sangat-sangat sebab brush dan sponge kotor sikit sebab gigih nak buh dalam blog juga tanpa membersihkannya dulu. cis la.

Semua benda ni hampa boleh dapatkan dekat Lazada je. Lazada ada semuanya kecuali hati cinta saya. Chiaa sangat. Klik sini kalau nak beli. 

 Brush ni sumpah macam online punya. Tapi harga online RM 40 ! without postage. Tapi Lazada, 26 ringgit je kau bayar tapi concealer kau dapat, brush dapat, sponge lagi dengan beg brush. Yang penting brush ni dia balut dengan plastik dengan kemasnya. So nice!

 Ala sponge ni nyomel sangat. Kecik je. Angle dia pun best. Tapi masa sampai haritu ada bau minyak sikit. So bila basuh hilang la bau dia. Jangan nanti hakak posmen tu mai kau terus tempek benda ni dekat muka :'))

Concealer so nice tak nice. Sebab warna cerah macam terlalucerah. Tapi kalau yang warna gelap tu sumpah best buat contouring! Tak bohong bakhang. Warna best gila. Senang blend lagi.

Jadi tunggu apa lagi? Kalau rasa diri tu starter pack macam aku,boleh la beli benda ni. Sebab kalau beli memahal tapi masihbelum mampu jadi macam mua di youtube, janganlah engkau memasang niat yang tinggi. Simpan saja cita-cita tu. Ahaks! *gedik

Saya bagi 4.5/5 untuk set ini! Best best best! 

1 comment: