Thursday, March 23, 2017

Jom join BFF - Asia Beauty Community !

Assalamualaikum

Bagi mereka yang suka membeli produk-produk kecantikan dan teringin bagi review supaya gegadis dekat luar sana tidaklah merasa runsing ketika menggunakannya, anda boleh cuba beri review dekat BFF. Ya ! BFF-Asia Beauty Community adalah sebuah laman sesawang yang boleh anda semua gunakan untuk berikan review disamping membeli-belah di situ. Best kan?

Terdapat pelbagai produk kecantikan yang terkenal seperti SK II, Laneige, Nars, Maybeline dan banyak lagi. Terdapat lebih 500 brands dan pelbagai review telah dibuat lebih daripada 8000 review! Wow ! Untuk lebih kepastian boleh tengok dekat http://www.bffsays.com/


Apa yang penting sekali ialah pendaftaran adalah PERCUMA ! Klik SINI kalau nak daftar. Dah la boleh membeli belah, ada macam-macam produk lagi. Dah tu boleh bagi honest review sambil collect points. Kalau dah banyak points boleh redeem freegift pula !

 Best kan?

Jadi tunggu apa lagi jom daftar dengan percuma dekat BFF-Asia Beuty Community ! Sambil membeli belah boleh review dan collect points. 

*Boleh juga baca post ini disini :)

No comments: