Wednesday, November 23, 2016

7 DAYS, 1 WEEK BLOG CHALLENGE | Day 7 - A Blog Review

Assalamualaikum.

Ini adalah first time aku buat blog review. Kekadang naif gak aku ni. Dia macam blur tapi acah acah tahu semua benda. eh takdalah. Mengikut penganjur challenge, kena review blogger favourite. Em, blogger favourite aku mestilah Fatin Liyana gais. Siapa ja tak kenal dia ni? Kalau tak kenal boleh je sergah blog dia sekarang.



Blog dia simple je. Gaya penulisan dah la hebat. Sempoi je kan. Aku suka gila stalk dia ni har har har. Pathetic gila. Kalau aku bosan ke apa aku selalu je stalk blog dia. Boleh terhibur sesorang kot hehehehe.

Blog dia best sebab :
  • Gaya penulisan dia tak bosan
  • Ada gambar yang banyak dan best
  • Ada cerita pasal travel dia pergi ke korea la india la
  • Ada fashion tips!
  • Ada pasal study tips! 
  • Dia cantik gila.
  • Dia kelakar.


Aku rasa semorang kenal dengan Fatin Liyana ni. Nama Fatin ni memang kelakar ke? Eh? Hahahah. Tapi sekarang dia lamaaaaaa gila tak update blog. Maybe sebab busy kerja. Dia kan dah jadi doktor sekarang. Lagi2 dah kahwin sekarang. Ada anak. Nama Ajda. Shocute you know. Muka macam Fatin Liyana ni juga.


'Ya Allah ya tuhanku, permudahkanlah urusanku, murahkanlah rezekiku, kuatkanlah ingatanku & kurniakanlah aku kecerdikan akal fikiran. Sesungguhnya memudahkan perkara yang susah amatlah mudah bagimu Ya Allah..amin'

Aku paling suka doa ni. Kak Fatin yang share dalam blog dia. Boleh amalkan. Hehehehe.

---- Habis jua challenge ini. Engkorang macam mana? Habis ke belum?

1 comment:

Unni Anje said...

Da view blog dia... Memang best.. Tahniah da habis kan 1 week.. Hahaha